TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Побрз и целосно безбеден интернет за над 100.000 корисници на Македонски Телеком

Сител - 05.10.2017

100.000 корисници на фискната телефонија на Макеоднските телеком од идната недела ќе добијат побрз интернет до 100 мегабита во секунда. Новина е воведувањето и на услугата – Телеком Сафе Нет, која ќе ги заштити корисниците од злонамерни софтвери, ...

100 илјади корисници на Македонски Телеком ќе добијат побрз интернет

Алсат-М - 05.10.2017

Од наредната недела, па до крајот на годинава 100 илјади корисници на фиксната бакарна мрежа на Македонски Телеком ќе добијат побрз интернет. Овие корисници ќе добијат хибридно решение и интернет брзината ќе им се зголеми до 100 мегабита во секунда.

Брза мобилна мрежа со „Телеком“: Нови вложувања и за фиксната мрежа

ТВ21 - 05.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина за пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 мегабити за симнување содржини од интернет (download). Компанијата уверува дека со надградба на фиксната мрежа над ...

Македонски Телеком воведува поголеми брзини на Интернетот и безбедна мрежа

Иновативност - 05.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...

За прв пат кај нас: Telekom Safe Net, спречете некој да Ви ги украде сликите и пасвордите од мобилниот

еМагазин - 05.10.2017

Македонски Телеком воведува услуга – Telekom Safe Net, која ќе ги заштити корисниците од злонамерни софтвери, крадење на лични податоци, вируси или хакирање при сурфање на интернет преку мобилната мрежа.

Супер изненадување од Телеком за сите корисници

Скопје24 - 06.10.2017

100.000 корисници на фиксната телефонија од Македонски Телеком од идната недела ќе добијат побрз интернет до 100 мегабити во секунда. Новина е и воведување на услугата – Телеком Сафе Нет, која ќе ги заштити корисниците од злонамерните софтвери, ...

Побрз и целосно безбеден интернет за над 100.000 корисници на Македонски Телеком

Алфа - 05.10.2017

Од наредната недела, па до крајот на годинава 100 илјади корисници на фиксната бакарна мрежа на македонски телеком ќе добијат побрз интернет. Од наредната недела, па до крајот на годинава 100 илјади корисници на фиксната бакарна мрежа на македонски ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Фактор - 05.10.2017

§ Измерена најголемата брзина на мобилната мрежа во регионот од над 500 Mbps Надградба и на фиксната мрежа – над 100 000 корисници до крајот на годината ќе имаат техничка можност за двојно поголеми брзини Заштита на корисниците од небезбеден ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Црнобело - 05.10.2017

(Скопје 5.10.2017) Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра ...

Македонски Телеком ја измери најголемата брзина на мобилната мрежа во регионот

Факултети - 05.10.2017

- Измерена најголемата брзина на мобилната мрежа во регионот од над 500 Mbps - Надградба и на фиксната мрежа – над 100 000 корисници до крајот на годината ќе имаат техничка можност за двојно поголеми брзини - Заштита на корисниците од небезбеден ...

Македонски Телеком ја измери најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во регионот

еМагазин - 05.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Идивиди - 06.10.2017

Измерена најголемата брзина на мобилната мрежа во регионот од над 500 Mbps Надградба и на фиксната мрежа – над 100 000 корисници до крајот на годината ќе имаат техничка можност за двојно поголеми брзини Заштита на корисниците од небезбеден интернет ...

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на мобилната мрежа во земјава и регионот

Кајгана - 06.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...

Телеком ја измери најголемата брзина за симнување во мобилната мрежа

Newsroom - 06.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 мегабајти по секунда за симнување. Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна во регионот

+инфо - 06.10.2017

Новите брзини веќе се достапни за корисниците во центарот на Скопје, а до крајот на годината ќе бидат достапни и во другите поголеми градови. Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Press24 - 06.10.2017

Измерена најголемата брзина на мобилната мрежа во регионот од над 5 00 Mbps Надградба и на фиксната мрежа – над 100 000 корисници до крајот на годината ќе имаат техничка можност за двојно поголеми брзини Заштита на корисниците од небезбеден интернет ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Денар - 06.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Точка - 06.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

МКД - 06.10.2017

Македонски телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...

Мрежата на Македонски Телеком е најбрза и најсигурна

Популарно - 06.10.2017

Македонски Телеком ја измери досега најголемата брзина на пренос на податоци на мобилната мрежа во земјава и во регионот од над 500 Mbps за симнување (download). Се планира во наредните години, со инвестиции од над 60 милиони евра овие брзини да ...