TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Apple ги откри најсимнуваните апликации за 2017

Кајгана - 07.12.2017

Apple ja објави листата со најпопуларни апликации во 2017 година во App Store. Изненадувачки, на првите две места се најдоа две апликации на Snap, пред апликациите на Facebook, Google и Netflix.

Apple ги откри најсимнуваните апликации за 2017

GSM.mk - 09.12.2017

Apple ja објави листата со најпопуларни апликации во 2017 година во App Store. Изненадувачки, на првите две места се најдоа две апликации на Snap, пред апликациите на Facebook, Google и Netflix.