TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирана „Мостови на пријателството“, збирка на група автори

Макфакс - 14.11.2017

Во Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ во Скопје, во рамките на проектот „Бошњаците за Македонија – Македонија е и наш дом“, финансиски подржан од Министерството за култура, денеска се одржа промоцијата на заедничката збирка поезија ...

Промовирана заедничка збирка „Мостови на пријателството“ на здружението Диван

Курир - 14.11.2017

Во присуство на голем број љубители на пишаниот збор на 14.11. 2017 г. во Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ во Скопје е промовирана збирка на поезија од група автори „Мостови на пријателство“ во издание на Здружението Диван.

Промовирана збирка на поезија „Мостови на пријателство“ на Здружението Диван

Телевизија Нова - 14.11.2017

Во присуство на голем број љубители на пишаниот збор на 14.11. 2017 г. во Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ во Скопје е промовирана збирка на поезија од група автори „Мостови на пријателство“ во издание на Здружението Диван.

Промовирана „Мостови на пријателството“, збирка на група автори

Точка - 14.11.2017

Во Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ во Скопје, во рамките на проектот „Бошњаците за Македонија – Македонија е и наш дом“, финансиски подржан од Министерството за култура, денеска се одржа промоцијата на заедничката збирка поезија ...