TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Го снимале езерото, а потоа се СМРЗНАЛЕ ОД СТРАВ кога во далечина го забележале ОВА!

Sky - 10.11.2017

Интернетот е преполн со разни видео снимки кои прикажуваат необични феномени, а следното видео е едно од најчудните. Џесон Аселин со своите пријатели ја снимал површината на водата на езеро во Мичиген, кога сите одеднаш во далечина забележале ...

Го снимале езерото, а потоа се смрзнале од страв кога во далечина го забележале ова...

БркајРабота - 10.11.2017

Џесон Аселин со своите пријатели ја снимал површината на водата на езеро во Мичиген, кога сите одеднаш во далечина забележале необична појава. Интернетот е преполн со разни видео снимки кои прикажуваат необични феномени, но ова дефинитивно е едно од ...