TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Унгарија отвори мала воена база за да го спречи влезот на мигрантите

Алсат-М - 20.03.2017

Министерот за одбрана на Република Унгарија, Иштван Симицко, отвори мала воена база на јужната граница за да се спречи влезот на имигрантите. Тој рече дека војниците работат за заштита на границите и затоа стотици илјади не можат да маршираат во ...

Унгарија отвори мала воена база за да го спречи влезот на мигрантите

Локално - 20.03.2017

Министерот за одбрана на Република Унгарија, Иштван Симицко, отвори мала воена база на јужната граница за да се спречи влезот на имигрантите. Тој рече дека војниците работат за заштита на границите и затоа стотици илјади не можат да маршираат во ...

Унгарија отвори мала воена база за да го спречи влезот на мигрантите

Канал5 - 20.03.2017

Министерот за одбрана на Република Унгарија, Иштван Симицко, отвори мала воена база на јужната граница за да се спречи влезот на имигрантите. Тој рече дека војниците работат за заштита на границите и затоа стотици илјади не можат да маршираат во ...