TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жена уапсена на Граничниот Ќафасан

Press24 - 17.07.2017

Во текот на вчерашниот ден во 19 часот на Граничниот премин Ќафасан, за влез во Македонија се пријавила 40-годишната Г.К. којашто била евидентирана со мерка „Лиши од слобода“. Во 21 часот и 20 минути истата со Потврда за предавање на лице, била ...

Осудена на затворска казна фатена на граничниот премин Ќафасан, ќе биде спроведена во Идризово

Либертас - 17.07.2017

Вчера во 19.10 часот на Граничен премин Ќафасан, за влез во Република Македонија се пријавила Г.К.(40) којашто била евидентирана со мерка „Лиши од слобода“ за сторено кривично дело по член 202 став 1 од Кривичниот закон на Република Македонија.

Осудена на затворска казна фатена на граничниот премин Ќафасан, ќе биде спроведена во Идризово

Скопје24 - 17.07.2017

Вчера во 19.10 часот на Граничен премин Ќафасан, за влез во Република Македонија се пријавила Г.К.(40) којашто била евидентирана со мерка „Лиши од слобода“ за сторено кривично дело по член 202 став 1 од Кривичниот закон на Република Македонија.