TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гевгелија: Заштитни мерки заради елеминирање на опасноста од пожар

А1 On - 10.11.2017

Во пресрет на зимската грејна сезона која во гевгелиско се уште не е во полн налет поради релативно високите дневни температури за овој период од годината денеска од Територијалната противпожарна единица во Гевгелија упатија известување до граѓаните ...

Гевгелија: Заштитни мерки заради елеминирање на опасноста од пожар

Орбис - 10.11.2017

Во пресрет на зимската грејна сезона која во гевгелиско се уште не е во полн налет поради релативно високите дневни температури за овој период од годината денеска од Територијалната противпожарна единица во Гевгелија упатија известување до граѓаните ...