TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдена му е ташната на судијата Владимир Туфегџиќ, преку Фејсбук ги бара документите од неа

Либертас - 09.11.2017

Судијата од Основниот суд Скопје 1 Владимир Туфегџиќ, преку својот Фејсбук профил објави дека му е украдена црна ташна со документи. Тој напиша дека не ги бара парите во новчаникот, но ги бара документите и клучевите кои биле во неа.

Судијата Владимир Туфегџиќ ја загубил ташната, преку Фејсбук ги бара документите од неа

Либертас - 09.11.2017

Судијата од Основниот суд Скопје 1 Владимир Туфегџиќ, преку својот Фејсбук профил објави дека му е украдена црна ташна со документи. Тој напиша дека не ги бара парите во новчаникот, но ги бара документите и клучевите кои биле во ...

Украдена му е ташната на судијата Владимир Туфегџиќ, преку Фејсбук ги бара документите од неа

Локално - 09.11.2017

Судијата од Основниот суд Скопје 1 Владимир Туфегџиќ, преку својот Фејсбук профил објави дека му е украдена црна ташна со документи. Тој напиша дека не ги бара парите во новчаникот, но ги бара документите и клучевите кои биле во неа.

Му ја украле ташната на судијата Владимир Туфегџиќ - ги бара документите од неа

Press24 - 10.11.2017

Судијата од Основниот Суд Скопје 1, Владимир Туфегџиќ, се огласи на Фејсбук за да ја сподели маката откако му ја украле неговата црна чанта со документи во неа. - „Ташната е украдена и настанот е пријавен во полиција веднаш а се работи за лични ...