TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Го исфрлил од Гранд - Немања после долго време ја откри вистината за Саша Поповиќ

Press24 - 10.11.2017

Немања Стевановиќ кој се прослави во музичкото талент шоу „Ѕвезде Гранда“, по реалното шоу „Фарма“ бил исфрлен од продукцијата на Гранд. Тој конечно проговори за немилиот настан, па открил и како повторно се вратил во Гранд.

Го исфрлил од Гранд - Немања после долго време ја откри вистината за Саша Поповиќ

Exclusive.mk - 10.11.2017

Немања Стевановиќ кој се прослави во музичкото талент шоу „Ѕвезде Гранда“, по реалното шоу „Фарма“ бил исфрлен од продукцијата на Гранд. Тој конечно проговори за немилиот настан, па открил и како повторно се вратил во Гранд.