TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се монтираат рефлектори на „Гоце Делчев“, Прилеп ќе добие убавица (ФОТО)

Sport 1 - 06.10.2017

За првпат во историјата, стадионот „Гоце Делчев“ во Прилеп ќе добие осветлување и ќе можат да се одигруваат натпревари и во вечерните часови. По монтирањето на рефлекторите, ќе продолжат активностите околу тревникот и стадионот планирано е да има ...

Пристигнаа рефлекторите! Полека, но сигурно “Гоце Делчев” ќе прерасне во вистински фудбалски храм (ФОТО)

Маркукуле - 06.10.2017

Пристигнаа столбовите за рефлектори на градскиот стадион “Гоце Делчев” во Прилеп. За прв пат стадионот ќе добие осветлување, па после неговата целосна реконструкција, ќе можат да се одигруваат натпревари и во вечерните часови.