TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија: Медицински техничар убил над стотина пациенти давајќи им голема доза лекови

Макфакс - 09.11.2017

Германските обвинители се сомневаат дека медицинскиот техничар, кој е на издржување на доживотна казна затвор за две убиства, убил над стотина пациенти. Хогел на пациентите им давал преголеми дози лекови за срце и други медикаменти, бидејќи „уживал ...

Германија: Осуден болничар можно е да извршил убиство на 100 пациенти

ТВ21 - 09.11.2017

Германското Јавно обвинителство соопшти дека постои можност болничарот Нилс Хегелс, кој е осуден на доживотна затворска казна поради убство на две лица, да убил над 100 пациенти. Обвинителството и полицијата во градот Олденбург објавија дека ја ...

Германија: Медицински техничар убил над стотина пациенти давајќи им голема доза лекови

Кајгана - 09.11.2017

Германските обвинители се сомневаат дека медицинскиот техничар, кој е на издржување на доживотна казна затвор за две убиства, убил над стотина пациенти. Хогел на пациентите им давал преголеми дози лекови за срце и други медикаменти, бидејќи „уживал ...

Германски болничар осуден за убиство на две лица всушност убил над 100 пациенти

Newsroom - 09.11.2017

Германското Јавно обвинителство соопшти дека постои можност болничарот Нилс Хегелс, кој е осуден на доживотна затворска казна поради убство на две лица, да убил над 100 пациенти. Обвинителството и полицијата во градот Олденбург објавија дека ја ...

Германија: Медицински техничар убил над стотина пациенти давајќи им голема доза лекови

Правдико - 09.11.2017

Германските обвинители се сомневаат дека медицинскиот техничар, кој е на издржување доживотна казна затвор за две убиства, убил над стотина пациенти. Хогел на пациентите им давал преголеми дози лекови за срце и други медикаменти бидејќи уживал во ...

Германија: Осуден болничар можно е да извршил убиство на 100 пациенти

А1 On - 09.11.2017

Германското Јавно обвинителство соопшти дека постои можност болничарот Нилс Хегелс, кој е осуден на доживотна затворска казна поради убство на две лица, да убил над 100 пациенти. Обвинителството и полицијата во градот Олденбург објавија дека ја ...

НАЦИЈАТА ВО ШОК: Медицински техничар убил над стотина пациенти давајќи им голема доза лекови

Sky - 09.11.2017

Германските обвинители се сомневаат дека медицинскиот техничар, кој е на издржување доживотна казна затвор за две убиства, убил над стотина пациенти. Хогел на пациентите им давал преголеми дози лекови за срце и други медикаменти бидејќи уживал во ...

Германија: Осуден болничар можно е да извршил убиство на 100 пациенти

Орбис - 09.11.2017

Германското Јавно обвинителство соопшти дека постои можност болничарот Нилс Хегелс, кој е осуден на доживотна затворска казна поради убство на две лица, да убил над 100 пациенти. Обвинителството и полицијата во градот Олденбург објавија дека ја ...

Монструм – убил над стотина лица откако ги предозирал

Поглед - 09.11.2017

Mедицинскиот техничар кој е на издржување на доживотна казна затвор за две убиства e осомничен од германските обвинители дека убил над стотина пациенти. Станува збор за Нилс Хогел кој на пациентите им давал преголеми дози лекови за срце и други ...