TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сашко Коцев ги исмеа групите на мајки што споделуваат проблеми на „Фејсбук“

Репортер - 14.11.2017

Актерот Сашко Коцев, кој неодамна стана татко, на интересен начин ги насмеа луѓето што го следат на социјалните мрежи. Актерот, божем збунет, бара помош на „Фејсбук“ како да го дешифрира гугањето на бебето.

Сашко Коцев ги исмеа групите на мајки кои споделуваат проблеми на „Фејсбук“

Репортер - 14.11.2017

Актерот Сашко Коцев кој неодамна стана татко, на интересн начин ги насмеа слдбениците на социјалните мрежи. Актерот, демек збунет, бара помош на Фејсбук, како да го дешифрира гугањето на бебето.

Не може да го разбере бебето - Сашко Коцев побара помош од сите мајки

Press24 - 14.11.2017

Актерот Сашо Коцев неодамна стана татко. Инспириран од Фејсбук групите во кои мајките меѓусебно си помагаат и си одговараат на одредени прашања и самиот тој одлучи да ги замоли сите мајки за помош Статусот кој го напиша за само 20 минути стана ...

Тато Сашко побара помош од сите мамички - ИМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ РАЗБЕРЕ СО БЕБЕТО! (ФОТО)

Exclusive.mk - 14.11.2017

Актерот Сашко Коцев неодамна се оставри во улогата на родител , со својата сакана сопруга Смиљана. Имено како бебето расне, така доаѓаат и нови работи за родителите. Е па Сашко инспириран од сите оние групи со чудни прашања каде мајките си ги ...

Не може да го разбере бебето – Сашко Коцев побара помош од сите мајки

МК News - 14.11.2017

Актерот Сашо Коцев неодамна стана татко. Инспириран од Фејсбук групите во кои мајките меѓусебно си помагаат и си одговараат на одредени прашања и самиот тој одлучи да ги замоли сите мајки за помош Статусот кој го напиша за само 20 минути стана ...

Тато Сашко побара помош од сите мајки: Имам проблем да разберам што сака детето (фото)

Република - 14.11.2017

Сашко инспириран од сите оние групи со чудни прашања каде мајките си ги споделуваат проблемите и си даваат совети, сподели еден таков проблем со целото Фејсбук семејство. Статусот само за 20 минути има повеќе од 500 лајкови и многу коментари.

УРНЕБЕСНО:Не може да го разбере бебето - Сашко Коцев побара помош од сите мајки

Сител - 14.11.2017

Актерот Сашо Коцев неодамна стана татко. Инспириран од Фејсбук групите во кои мајките меѓусебно си помагаат и си одговараат на одредени прашања и самиот тој одлучи да ги замоли сите мајки за помош Статусот кој го напиша за само 20 минути стана ...

Сашко Коцев побара помош од сите мајки: Имам проблем да разберам што сака детето (фото)

Курир - 14.11.2017

Сашко инспириран од сите оние групи со чудни прашања каде мајките си ги споделуваат проблемите и си даваат совети, сподели еден таков проблем со целото Фејсбук семејство. Статусот само за половина час има повеќе од 500 лајкови и многу коментари.

Сашко Коцев неможе да разбере што сака да му каже бебето па побара помош од сите мајки!

Скопје24 - 14.11.2017

Популарниот актер Сашко Коцев инспириран од сите оние групи со чудни прашања каде мајките си ги споделуваат проблемите и си даваат совети, сподели еден таков проблем со целото Фејсбук семејство.