TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДС: Блокада на Македонија

+инфо - 12.08.2017

Овие блокади значат и кочење на евроатланските процеси и спроведување на заклучните согледувања на Прибе. Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и ...

ДС: Раководството на ВМРО-ДПМНЕ врши класична блокада на реформите

24 Вести - 12.08.2017

Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ врши класична блокада на реформите и блокада на реализација на програмите на партиите од парламентарното мнозинство со, како што велат во денешното соопштение, опструкциите да се ...

Демократски сојуз: Блокада на Македонија

А1 On - 12.08.2017

„Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...

Демократски сојуз: Блокада на Македонија

Макфакс - 12.08.2017

Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...

Демократски сојуз: ВМРО-ДПМНЕ ја блокира Македонија

Нова ТВ - 12.08.2017

Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...

Демократски сојуз: ВМРО-ДПМНЕ ги блокира реформите

Стандард - 12.08.2017

„Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...

Демократски сојуз: ВМРО-ДПМНЕ врши блокада на Македонија

МКД - 12.08.2017

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Собранието, потоа изборот на претседател и потпретседатели на парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира судскиот систем, вршат класична ...

ДС: ВМРО-ДПМНЕ ја блокира Македонија

Локално - 12.08.2017

Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...

Демократски сојуз: Блокада на Македонија

Слободен Печат - 12.08.2017

„Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...

Демократски сојуз: Блокада на Македонија

Либертас - 12.08.2017

Демократскиот сојуз оценува дека раководството на ВМРО-ДПМНЕ со опструкциите да се конституира Парламентот, потоа изборот на претседател и потпретседатели на Парламентот, да се спроведат кадровски промени во Јавното обвинителство и да се реформира ...