TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За мојата другарка која уште не може да го преболи бившиот дечко...

Скопје инфо - 06.10.2017

Сосема е океј да те боли. Дозволи заедно да го надминеме периодов. Дозволи ми да плачам со тебе. Дозволи ми да бидам гласот кој ти помага да сфатиш дека не си луда што уште си заљубена во него. Мислиш дека веќе си требала да го преболиш.

Кога мажот ја сака жената, би требало да го знае ОВА

Попара - 06.10.2017

Овие 20 факти во врска со жените би требало да ги знае секој маж кога ќе се вљуби. 1 Без доверба во неа – ќе ја загубиш. 2 Биди трпелив за да ја разбереш. 3 Таа не е ни поубав ни понежен пол. Вие сте рамноправни, па и однесувај се така спрема неа.

Виц: Мислиш на неа?

Таратур - 06.10.2017

Си прават двајца колеги муабет со утринско кафе: Уште ли мислиш на неа? Не. Мислиш, мислиш. Ако не мислеше, сега ќе ме прашаше „на ...