TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Соработка со научните институции при креирање нови аграрни политики...

Н.Македонија - 20.10.2017

Соработка со научните институции при креирање нови аграрни политики Претставници на академската заедница, на бизнис-секторот, на други институции и реномирани научници од 26 земји учествуваат во работата на 3-от Меѓународен симпозиум за земјоделство ...

Научници од 26 земји на симпозиум за земјоделство во Охрид

Спектра ТВ - 20.10.2017

Иновации и модернизирање на постжетвените активности, оценка на потрошувачите за различни типови биотехнологии во земјоделството, трендови во високото образование и науката, се само некои од темите што ќе бидат презентирани денеска на Меѓународниот ...