TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јовановски: Кога зборуваа за воздух не кажуваа дека ќе има казни за сиромашните!

Нетпрес - 10.11.2017

Нивните поенти за изборите беа воздухот и животот, небаре со кофи ќе го донесат. Кога зборуваа за воздух не кажуваа дека ќе има казни за сиромашните, дека нема да дозволат да се греат на дрва.

Јовановски: Кога зборуваа за воздух не кажуваа дека ќе има казни за сиромашните!

Курир - 10.11.2017

Јовановски во врска со обвинувањата кој е виновен за загадениот воздух, истакна дека за време на ВМРО-ДПМНЕ, имаше обвинувања дека Коце Трајановски беше “виновен за смртта на луѓето“, и во тој контекст запраша „сега кој е крив“.