TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Курир - 20.03.2017

Скопскиот аеродром „Александар Велики”, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските Аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...

Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

еМагазин - 20.03.2017

Скопскиот аеродром Александар Велики, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските Аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...

Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Макфакс - 20.03.2017

Скопскиот аеродром „Александар Велики“, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...

Скопскиот аеродром на листата најдобри 10 во Источна Европа

Кајгана - 20.03.2017

Скопскиот аеродром „Александар Велики“, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските аеродромски награди одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...

Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Турлитава - 20.03.2017

Скопскиот аеродром Александар Велики , со кој оперира ТАВ Македонија , е рангиран меѓу д есетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година , на Светските Аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...

Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Точка - 20.03.2017

Скопскиот аеродром „Александар Велики“, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...

На листата на најдобрите 10 во Источна Европа е и Скопскиот аеродром

Денар - 20.03.2017

Скопскиот аеродром „Александар Велики“, со кој оперира ТАВ Македонија, е рангиран меѓу десетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година, на Светските аеродромски награди, одржани неодамна во Амстердам, во организација на реномираната ...