TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

А1 On - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници – академик Блаже Конески.

Во МАНУ свечен собир во чест на Блаже Конески

Newsroom - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници – академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

Сител - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници - академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески...

Н.Македонија - 13.10.2017

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од ...

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

Канал5 - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници - академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

+инфо - 13.10.2017

Собирот ќе го отвори претседателот на Академијата Таки Фити. Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден ...

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

Слободен Печат - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници – академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

24 Вести - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници - академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

Телевизија Нова - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници – академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

Либертас - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници – академик Блаже Конески.

МАНУ организира свечен собир посветен на Блаже Конески

Алфа - 13.10.2017

Во рамки на одбележувањето 50 години од основањето, Македонската академија на науките и уметностите денеска напладне ќе организира свечен собир посветен на нејзиниот прв претседател и еден од нејзините основоположници - академик Блаже Конески.