TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

+инфо - 21.04.2017

Сите топлани кои ги управува Балкан енерџи груп (БЕГ), како погонско гориво користат исклучиво природен гас кој е еколошки најчистото фосилно гориво. Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГ се ...

БЕГ: Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Макфакс - 21.04.2017

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат во петокот од БЕГ.

БЕГ: Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Денар - 21.04.2017

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат во петокот од БЕГ.

БЕГ: Околу 45.000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Точка - 21.04.2017

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат од БЕГ.

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Вечер - 21.04.2017

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат од БЕГ.

Натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалувањена загадувањето во Скопје

еМагазин - 21.04.2017

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГсе греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина.

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

Скопје инфо - 21.04.2017

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГ се греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина.