TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

А1 On - 12.10.2017

Без електрична енергија утре во периодот 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во индустриската зона Визбегово: Медика, Колид Анета, Алма М, Блив, Еуробулс, Дата ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

Курир - 12.10.2017

Во периодот 08.30 до 10.00 часот, струја ќе немаат дел од корисниците од ул. Црвена Вода во општина Центар, од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од подулица 1 – блага вода во населбата Стопански Двор во општина Ѓорче Петров, а од 09.00 до 12.00 ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

Телевизија Нова - 12.10.2017

Без електрична енергија утре во периодот 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во индустриската зона Визбегово: Медика, Колид Анета, Алма М, Блив, Еуробулс, Дата ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

Република - 12.10.2017

Без електрична енергија утре во периодот 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во индустриската зона Визбегово: Медика, Колид Анета, Алма М, Блив, Еуробулс, Дата ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

Скопје24 - 12.10.2017

Без електрична енергија утре во периодот 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во индустриската зона Визбегово: Медика, Колид Анета, Алма М, Блив, Еуробулс, Дата ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

ТВ21 - 12.10.2017

Без електрична енергија утре во периодот 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во индустриската зона Визбегово: Медика, Колид Анета, Алма М, Блив, Еуробулс, Дата ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја

Либертас - 12.10.2017

Без електрична енергија утре во периодот 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во индустриската зона Визбегово: Медика, Колид Анета, Алма М, Блив, Еуробулс, Дата ...

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја...

Н.Македонија - 12.10.2017

Делови од Визбегово, Центар, Карпош, Ѓорче Петров и Батинци утре без струја Без електрична енергија утре во периодот од 06.00 до 11.00 часот, ќе останат зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, а краткотрајни прекини ќе има во објектите во ...

Без струја делови на Центар, Карпош, Ѓорче Петров, Бутел…

Newsroom - 13.10.2017

Од ЕВН Македонија АД, информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 06.00 до 11.00 часот, зградите лоцирани на бул. Босна и Херцеговина, додека со краткотрајни прекини објектите во индустриската зона Визбегово: ...