TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИТ Настан: Womenpreneurs Stories – запознајте ги македонските жени претприемачи и дознајте ги нивните приказни

IT.mk - 14.11.2017

Со поглед кон иднината, дефинитивно ни се потребни повеќе жени на лидерски позиции. Придонесот што жените како иноватори, претприемачи и мотори на промени можат да го дадат на економскиот раст во Македонија е многу важен.

Чии инспиративни приказни ќе ги слушнеме во среда на првиот Womenpreneurs Stories?

Иновативност - 14.11.2017

Приказни за жени претприемачи е иницијатива која има за цел да ги и слави и сподели приказните на инспиративните жени во бизнисот! Со поглед кон иднината, дефинитивно ни се потребни повеќе жени на лидерски позиции.

Womenpreneurs Stories – настан за најинспиративните приказни на успешните жени на Балканот

КадеВечер - 15.11.2017

Сите приказни вреди да се споделат… Некои, исто така, вреди да се прослават! Приказни за жени претприемачи е иницијатива која има за цел да ги и слави и сподели приказните на инспиративните жени во бизнисот! Придружете ни се на овој, прв од ваков ...

запознајте ги македонските жени претприемачи и дознајте ги нивните приказни

Exclusive.mk - 15.11.2017

Со поглед кон иднината, дефинитивно ни се потребни повеќе жени на лидерски позиции. Придонесот што жените како иноватори, претприемачи и мотори на промени можат да го дадат на економскиот раст во Македонија е многу важен.