TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Франкфурт 2017: Освежување за Ford Mustang

Авто Плус - 13.09.2017

На овогодинешниот салон во Франкфурт, Ford се фокусира на три нови производи за европските потрошувачи. Црешата на тортата е na сериозно ажуриранаta верзија на Mustang. Ford Mustang доаѓа со предни и задни дополнувања во дизајнот, бројни нови ...

Целосно ажурирана верзија на Mustang

Скопје24 - 13.09.2017

На овогодинешниот салон во Франкфурт, Ford се фокусира на три нови производи за европските потрошувачи. Црешата на тортата е на сериозно ажуриранатa верзија на Mustang. Ford Mustang доаѓа со предни и задни дополнувања во дизајнот, бројни нови ...