TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цитати за кармата што ќе ве потсетат дека сите го добиваат она што си го заслужиле

Скопје инфо - 14.11.2017

Тешко е постојано да се биде позитивен. Сите имаме лоши денови понекогаш. Без разлика дали сте ги заборавиле клучевите, сте задоцниле на работа или сте го пропуштиле автобусот, нормално е тоа што таквите работи влијаат на вашето расположение.

Како луѓето се однесуваат кон тебе – тоа е нивна карма, како ти реагираш на тоа – тоа е твоја карма!

Скопје инфо - 14.11.2017

Вејн Дајер е еден од најпознатите писатели на книги за самопомош, мотивациски говорник и филозоф. Тој е еден од најпродаваните писатели и сите негови книги се секогаш на врвот на најпродаваните книги.

Сите спомнуваат Карма. Ова е тоа, и ова се мислите

Вечер - 15.11.2017

Тешко е постојано да се биде позитивен. Сите имаме лоши денови понекогаш. Без разлика дали сте ги заборавиле клучевите, сте задоцниле на работа или сте го пропуштиле автобусот, нормално е тоа што таквите работи влијаат на вашето расположение.