TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕОИНТЕРВЈУ) Елена Ристеска: Бев решена да ставам точка на бракот

Репортер - 06.10.2017

Со поп-пејачката Елена Ристевска уште на прва знаете дека нема да ви биде досадно. Од една страна, поради приказната што реши да ја раскаже за „Репортер“, а од друга, поради непосредноста со која си ја отвори душата.

(ВИДЕОИНТЕРВЈУ) Елена Ристеска: Бев решена да ставам точка на бракот

Макфакс - 06.10.2017

Со поп-пејачката Елена Ристевска уште на прва знаете дека нема да ви биде досадно. Од една страна, поради приказната која реши да ја раскаже за „Репортер“, од друга страна, поради непосредноста со која си ја отвори душата.

(ВИДЕО) Елена Ристеска: Бев решена да ставам точка на бракот

А1 On - 06.10.2017

Со поп-пејачката Елена Ристевска уште на прва знаете дека нема да ви биде досадно. Од една страна, поради приказната која реши да ја раскаже за „Репортер“, од друга страна, поради непосредноста со која си ја отвори душата.

По сè што прочитав за мене и за „Лимон и текила“, ќе помислев на самоубиство

Република - 06.10.2017

По сè што прочитав за мене и за новата песна на социјалните мрежи, да бев полабилна ќе помислев на самоубиство, вели Елена Ристеска во интервју за „Репортер“ за фамата штос е крена по објавувањето на спотот на новата песна.

(ВИДЕО) Елена Ристеска: Бев решена да ставам точка на бракот

Скопје24 - 06.10.2017

Со поп-пејачката Елена Ристевска уште на прва знаете дека нема да ви биде досадно. Од една страна, поради приказната која реши да ја раскаже за „Репортер“, од друга страна, поради непосредноста со која си ја отвори душата.

(ВИДЕОИНТЕРВЈУ) Елена Ристеска: Бев решена да ставам точка на бракот

Exclusive.mk - 06.10.2017

Со поп-пејачката Елена Ристевска уште на прва знаете дека нема да ви биде досадно. Од една страна, поради приказната што реши да ја раскаже за „Репортер“, а од друга, поради непосредноста со која си ја отвори душата.