TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турција ќе дава помалку пари во буџетот на Советот на Европа

Мета - 09.11.2017

Турција одлучи да ги намали средствата кои ги донира во буџетот на Советот на Европа, соопшти генералниот секретар на организацијата, Торбјорн Јагланд. – Добивме писмо од министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу во кое не информира дека ...

Турција ќе дава помалку пари во буџетот на Советот на Европа

Локално - 09.11.2017

Турција одлучи да ги намали средствата кои ги донира во буџетот на Советот на Европа, соопшти генералниот секретар на организацијата, Торбјорн Јагланд. – Добивме писмо од министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу во кое не информира дека ...