TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возови на водород од 2021 година ќе возат во Германија

Иновативност - 10.11.2017

Патниците во Германија први ќе можат да патуваат со возови кои за гориво користат водород. Француската компанија Alstom соопшти дека потпишала договор за испорака на 14 такви возови на железничката компанија LNVG со седиште во Долна Саксонија до ...

Патниците во Германија први ќе можат да патуваат со возови на водород (ВИДЕО)

МКД - 09.11.2017

Патниците во Германија за четири години ќе можат да патуваат со возови на погон на водород. Француската компанија Алстом денеска објави дека потпишала договор за испорака на 14 такви возови до железничката компанија ЛНВГ, со седиште во германската ...

Возовите во Германија до 2021 година ќе одат на хидроген

Поглед - 09.11.2017

Патниците во Германија први ќе можат за четири години да патуваат со возови на погон на хидроген. Француската компанија Алстом соопшти дека е потпишан договор за испорачување на 14 такви возови на железничката компанија ЛНГВ чие седиште е во ...

Германците за четири години ќе патуваат со возови на водород

Newsroom - 10.11.2017

Патниците во Германија први за четири години ќе можат да патуваат со возови кои за погон го користат водородот. Француската компанија Алстом соопшти во четврток дека потпишала договор за испорака а 14 такви возови на железничката компанија ЛНВГ, со ...

Видео: Патниците во Германија први ќе можат да патуваат со возови на водород

Тера - 10.11.2017

Патниците во Германија за четири години ќе можат да патуваат со возови на погон на водород. Француската компанија Алстом објави дека потпишала договор за испорака на 14 такви возови до железничката компанија ЛНВГ, со седиште во германската сојузна ...