TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски денес со набиена агенда во Кривичниот суд

Сакам да кажам - 18.12.2017

Поранешниот премиер и претседател на ВМРО-ДПМНЕ во оставка Никола Груевски денеска треба да се појави на две судење во Основниот суд Скопје 1. Прво во 9.45 часот е закажано второто рочиште за предметот на СЈО „Траекторија“ каде покрај Груевски, ...

Груевски неделава трипати во суд – двапати за судења, еднаш кај шалтерски службеник

Макфакс - 17.12.2017

Експремиерот Никола Груевски сè почесто ќе се појавува во кривичниот суд во Скопје. Освен што мора еднаш неделно, секој работен петок да се пријавува кај шалтерски службеник како една од мерките која му ја определи судот во замена за притвор, ...

Груевски неделава трипати во суд – двапати за судења, еднаш кај шалтерски службеник

Вечер - 17.12.2017

Експремиерот Никола Груевски сè почесто ќе се појавува во кривичниот суд во Скопје. Освен што мора еднаш неделно, секој работен петок да се пријавува кај шалтерски службеник како една од мерките која му ја определи судот во замена за притвор, ...

Груевски неделава трипати во суд – двапати за судења, еднаш кај шалтерски службеник

Кајгана - 17.12.2017

Експремиерот Никола Груевски сè почесто ќе се појавува во кривичниот суд во Скопје. Освен што мора еднаш неделно, секој работен петок да се пријавува кај шалтерски службеник како една од мерките која му ја определи судот во замена за притвор, ...

Груевски неделава еднаш на шалтер, два пати на судење – еве зошто три пати ќе се појави во суд

Sky - 17.12.2017

Експремиерот Никола Груевски сè почесто ќе се појавува во кривичниот суд во Скопје. Освен што мора еднаш неделно, секој работен петок да се пријавува кај шалтерски службеник како една од мерките која му ја определи судот во замена за притвор, ...

Груевски неделава трипати во суд

А1 On - 17.12.2017

Поранешниот премиерот Никола Груевски сè почесто ќе се појавува во Кривичниот суд во Скопје. Освен што мора еднаш неделно, секој работен петок да се пријавува кај шалтерски службеник како една од мерките која му ја определи Судот во замена за ...