TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што се случува кога ќе повредите една силна жена?

Скопје инфо - 06.10.2017

Кога ќе повредите една силна жена, таа се губи себеси. Научена е да има контрола на своите чувства и вообичаено таа може да се справи со сите нешта во нејзиниот живот. Но, кога ќе го скршите нејзиното срце, потребно и е време да се опорави.

Што ќе се случи кога ќе повредите една силна жена?

Турлитава - 06.10.2017

Кога ќе повредите една силна жена, таа се губи себеси. Научена е да има контрола на своите чувства и вообичаено таа може да се справи со сите нешта во нејзиниот живот. Но, кога ќе го скршите нејзиното срце, потребно и е време да се опорави.