TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца

Курир - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца

А1 On - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца

Канал5 - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца ...

Н.Македонија - 19.05.2017

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, ...

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца

Либертас - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.

Кривична пријава за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца

Сител - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.

Кривична за двајца скопјани поради приредување игри на среќа без лиценца

МК News - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.

Скопјани приредувале игри на среќа без лиценца во Кичево, Скопје и Струга

Спектра ТВ - 19.05.2017

Полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против две лица од Скопје, 34-годишниот М.Н. и 32-годишниот Б.М., поради сторено казнено дело „фалсификување службена исправа“, „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ ...

Двајца скопјани организирале игри на среќа без лиценца

Скопје инфо - 19.05.2017

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела „приредување игри на среќа без лиценца-дозвола од надлежен орган“ и „злоупотреба на лични податоци“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против М.Н.(34) и Б.М.