TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турција го зголемува буџетот за одбрана за 40 отсто

Телевизија Нова - 06.10.2017

Турската Влада ќе го зголеми буџетот за одбрана за 2018 година за 40 отсто на 40,4 милијарди турски лири (11,17 милијарди долари), објави турскиот весник „Хуриет“, повикувајќи се на фискалните планови на Владата.

Турција го зголемува буџетот за одбрана за 40 отсто

А1 On - 06.10.2017

Турската Влада ќе го зголеми буџетот за одбрана за 2018 година за 40 отсто на 40,4 милијарди турски лири (11,17 милијарди долари), објави турскиот весник „Хуриет“, повикувајќи се на фискалните планови на Владата.

Турција го зголемува буџетот за одбрана за 40 отсто

Вечер - 06.10.2017

Турската Влада ќе го зголеми буџетот за одбрана за 2018 година за 40 отсто на 40,4 милијарди турски лири (11,17 милијарди долари), објави турскиот весник „Хуриет", повикувајќи се на фискалните планови на Владата Членови на турската Влада минатата ...