TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивалот ArtArea следниот викенд во Кино Култура

Нова ТВ - 07.12.2017

Фестивалот ArtArea е време-место на поврзување на различните уметности: книжевност, филм, театар, музика, поетски перформанс, архитектура, фотографија, анимација, ракотворство. Вљубениците во еден или неколку од овие изразни медиуми ќе откријат ...

Фестивал ArtArea – културна артерија на градот

Либертас - 07.12.2017

Од 22 до 24 декември во Кино Култура ќе се одржи фестивалот ArtArea – Културна артерија на градот Фестивалот ArtArea е време-место на поврзување на различните уметности: книжевност, филм, театар, музика, поетски перформанс, архитектура, фотографија, ...

Фестивал ArtArea – културна артерија на градот

Окно - 08.12.2017

Бегемот со задоволство ви го највува фестивалот ArtArea , кој ќе трае од 22 до 24 декември во Кино Култура. Фестивалот ArtArea е време-место на поврзување на различните уметности: книжевност, филм, театар, музика, поетски перформанс, архитектура, ...