TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанија ќе произведува муниција за НАТО

Курир - 10.11.2017

Министерката за одбрана Олта Џачка, во тој погон симболично го демонтира последнот куршум. -Само што го демонтиравме последнот куршум од застарената муниција. Ги преземаме последните чекори за да конкретизираме една многу значајна инвестиција,со ...

Албанија ќе произведува муниција за НАТО

ТВ21 - 10.11.2017

Во воениот погон во Мјека,кај Елбасан заврши демонтирањето на застарената муниција и набрзо тука се очекува да почне новата линија за прозводство на муниција за НАТО. Министерката за одбрана Олта Џачка, во тој погон симболично го демонтира последнот ...

Албанија ќе произведува муниција за НАТО

Алсат-М - 10.11.2017

Во воениот погон во Мјека,кај Елбасан заврши демонтирањето на застарената муниција и набрзо тука се очекува да почне новата линија за прозводство на муниција за НАТО. Министерката за одбрана Олта Џачка, во тој погон симболично го демонтира последнот ...

Албанија ќе произведува муниција за НАТО

Стандард - 10.11.2017

Во воениот погон во Мјека,кај Елбасан заврши демонтирањето на застарената муниција и набрзо тука се очекува да почне новата линија за прозводство на муниција за НАТО. Министерката за одбрана Олта Џачка, во тој погон симболично го демонтира последнот ...

Албанија ќе произведува муниција за НАТО...

Н.Македонија - 10.11.2017

Албанија ќе произведува муниција за НАТО Во воениот погон во Мјека,кај Елбасан заврши демонтирањето на застарената муниција и набрзо тука се очекува да почне новата линија за прозводство на муниција за НАТО.

Албанија ќе произведува муниција за НАТО

Алфа - 10.11.2017

Во воениот погон во Мјека,кај Елбасан заврши демонтирањето на застарената муниција и набрзо тука се очекува да почне новата линија за прозводство на муниција за НАТО. Во воениот погон во Мјека,кај Елбасан заврши демонтирањето на застарената муниција ...