TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да најдете љубов во 2018, според вашиот хороскопски знак?

Република - 09.11.2017

Сакате да најдете љубов во 2018? Хороскопот може да ви помогне во тоа. Овен – успорете малку. Уживајте во малите моменти. Престанете да се плашите од врзување. Не се плашете од времето кое го минувате со другата личност, така можете подобро да ги ...

Дневен хороскоп Четврток (09.11.2017)

Скопје24 - 09.11.2017

Овен (21.03 – 20.04) Ви се дава шанса за напредување. Со оглед на тоа дека сте исклучително емотивни и дека длабоко го преживувате тоа што ви се случува, не е чудно што ве сметаат за чудна личност.

Како да најдете љубов во 2018 година според вашиот хороскопски знак

Press24 - 09.11.2017

Сакате да најдете љубов во 2018 година? Хороскопот може да ви помогне во тоа. Овен – Успорете малку и уживајте во малите моменти. Престанете да се плашите од врзување. Не се плашете од времето кое го минувате со другата личност, така можете подобро ...

Како да најдете љубов во 2018 година според вашиот хороскопски знак?

Пулс24 - 09.11.2017

Сакате да најдете љубов во 2018 година? Хороскопот може да ви помогне во тоа. Овен – Успорете малку и уживајте во малите моменти. Престанете да се плашите од врзување. Не се плашете од времето кое го минувате со другата личност, така можете подобро ...

Како да најдете љубов во 2018 година според вашиот хороскопски знак

Скопје24 - 09.11.2017

Сакате да најдете љубов во 2018 година? Хороскопот може да ви помогне во тоа. Овен – Успорете малку и уживајте во малите моменти. Престанете да се плашите од врзување. Не се плашете од времето кое го минувате со другата личност, така можете подобро ...