TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Турција упасени тројца припадници на ИД...

Н.Македонија - 12.08.2017

Во Турција упасени тројца припадници на ИД Во Турција се упасени тројца припадници на терористичката организација Исламска држава, осомничени за извршување на убиства. Турската полиција спровела операции во југоисточните турски окрузи Шанлиурфа и ...

Во Турција се упасени тројца припадници на ИД

Алсат-М - 12.08.2017

Во Турција се упасени тројца припадници на терористичката организација Исламска држава, осомничени за извршување на убиства. Турската полиција спровела операции во југоисточните турски окрузи Шанлиурфа и Газиантеп.