TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали ги препознавате овие сини очи?Вака изгледаше нашата популарна водителка како дете (фото)

Press24 - 09.11.2017

Нашата популарна водителка Снеже Велков неодамна ја смени својата професија и стана пилатес инструкторка. Таа на својот Инстаграм профил сподели преслатка фотографија од своето детство а во описот на фотографијата напиша „Малата Снеже со големи ...

Ја препознавате ли? Вака изгледаше нашата популарна водителка како дете (ФОТО)

Курир - 09.11.2017

Таа на својот Инстаграм профил сподели преслатка фотографија од своето детство, а во описот на фотографијата напиша: „Малата Снеже со големи сништа“ На фотографијата се гледа дека Снеже и како мала била ...

Ја препознавате ли? Вака изгледаше нашата популарна водителка како дете (ФОТО)

Exclusive.mk - 09.11.2017

Нашата популарна водителка Снеже Велков неодамна реши да ја смени својата професија и стана пилатес инструкторка. Таа на својот Инстаграм профил сподели преслатка фотографија од своето детство, а во описот на фотографијата напиша: „Малата Снеже со ...

Дали ги препознавате овие сини очи?Вака изгледаше нашата популарна водителка како дете (фото)

Скопје24 - 09.11.2017

Нашата популарна водителка Снеже Велков неодамна ја смени својата професија и стана пилатес инструкторка. Таа на својот Инстаграм профил сподели преслатка фотографија од своето детство а во описот на фотографијата напиша „Малата Снеже со големи ...