TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД: Тешко е да се сфати пресудата за палењето на Амбасдата во Белград

Р.С.Европа - 14.11.2017

Американската амбасада во Белград денеска оцени дека тешко е да се сфати што не се казнети со затвор обвинетите за опожарувањето на нејзината зграда во 2008 година, откако белградскиот Виш суд им изрече условни казни на четворица обвинети, додека ...

Американската амбасада во Белград: Тешко е да се поверува дека за палење на амбасадата никој не доби казна затвор

А1 On - 14.11.2017

Американската амбасада во Белград изрази чудење по судската одлука за палењето на амбасдата во 2008 година да не биде доделена ниту една затворска казна. Тие соопштија дека го почитуваат владеењето на правото и побараа правдата да биде задоволена и ...

САД разочарани од пресудата за потпалувачите на Амбасадата во Белград

Макфакс - 14.11.2017

Американската амбасада во Белград е зачудена што во судскиот процес за палење на амбасадата во 2008 година никој од обвинетите не е осуден на затворска казна. „Тешко е да се сфати дека беа потребни 9 години за да се дојде до ваква пресуда во случај ...

Условни казни за нападот врза американската амбасада во Белград, САД незадоволни

+инфо - 14.11.2017

Четворица од обвинетите се осудени на шест месеци условна казна, додека останатите тројца беа ослободени поради недостиг на докази. Вишиот суд во Белград денеска им изрече условни казни на четворица обвинети за опожарувањето на американската ...

Условна казна за палење на Американската амбасада во Белград во 2008-ма

Алсат-М - 14.11.2017

На обвинетите за палење на американската амбасадата во Белград во 2008 година, што следуваше по прогласувањето на независноста на Косово, денеска судот им изрече условни казни. Останатите тројца обвинети се ослободени во недостиг на докази.

Условни казни за палењето на Американската амбасада во Белград

Р.С.Европа - 14.11.2017

Четворица обвинети за палењето на Американската амбасада во Белград во 2008 година денеска беа осудени на условни затворски казни, а другите тројца обвинети беа ослободени од одговорност. Вишиот суд во Белград осуди тројца од обвинетите на шест ...

Условни казни за нападот врз американската амбасада во Белград

А1 On - 14.11.2017

Условно се осудени четвроца обвинети за палење на американската абасада на 21 февруари 2008 година, по митингот „Косово е Србија“ во Белград. Вишиот суд во Белград денеска донесе условни казни за четврорицата обвинети.

Условни казни за потпалувачите на американската амбасада во Белград

Макфакс - 14.11.2017

Вишиот суд во Белград ги осуди на условни казни затвор од пет до шест месеци четворицата обвинети за палење на американската амбасада во Белград во 2008 година, после митингот „Косово е Србија“, додека тројца се ослободени од обвинението.

Американската амбасада во Белград: Тешко е да се поверува дека за палење на амбасадата никој не доби казна затвор

Орбис - 14.11.2017

Американската амбасада во Белград изрази чудење по судската одлука за палењето на амбасдата во 2008 година да не биде доделена ниту една затворска казна. Тие соопштија дека го почитуваат владеењето на правото и побараа правдата да биде задоволена и ...

САД се разочарани од пресудата за потпалувачите на амбасадата во Белград

Вечер - 14.11.2017

Американската амбасада во Белград е зачудена што во судскиот процес за палење на амбасадата во 2008 година никој од обвинетите не е осуден на затворска казна. „Тешко е да се сфати дека беа потребни 9 години за да се дојде до ваква пресуда во случај ...

Изречени условни казни за нападот врз Амбасадата на САД во Белград...

Н.Македонија - 14.11.2017

Изречени условни казни за нападот врз Амбасадата на САД во Белград Вишиот суд во Белград денеска им изрече условни казни на четворица обвинети за опожарувањето на американската Амбасада во Србија во 2008 година, додека тројца други се ослободени од ...

Условни казни за нападот врз американската амбасада во Белград

Орбис - 14.11.2017

Условно се осудени четвроца обвинети за палење на американската абасада на 21 февруари 2008 година, по митингот „Косово е Србија“ во Белград. Вишиот суд во Белград денеска донесе условни казни за четврорицата обвинети.

Условни казни за потпалувачите на американската амбасада во Белград

Вечер - 14.11.2017

Вишиот суд во Белград ги осуди на условни казни затвор од пет до шест месеци четворицата обвинети за палење на американската амбасада во Белград во 2008 година, после митингот „Косово е Србија“, додека тројца се ослободени од обвинението.

Изречени условни казни за нападот врз Амбасадата на САД во Белград- Несватливо е се тоа !

Локално - 14.11.2017

– Вишиот суд во Белград денеска им изрече условни казни на четворица обвинети за опожарувањето на американската Амбасада во Србија во 2008 година, додека тројца други се ослободени од обвинението поради недостиг на докази.

Американците зачудени: Напаѓачите на Амбасадата на САД во Белград минаа само со условни казни

Newsroom - 14.11.2017

Вишиот суд во Белград денеска им изрече условни казни на четворица обвинети за опожарувањето на американската Амбасада во Србија во 2008 година, додека тројца други се ослободени од обвинението поради недостиг на докази.

САД разочарани од пресудата за потпалувачите на Амбасадата во Белград

Точка - 14.11.2017

Американската амбасада во Белград е зачудена што во судскиот процес за палење на амбасадата во 2008 година никој од обвинетите не е осуден на затворска казна. „Тешко е да се сфати дека беа потребни 9 години за да се дојде до ваква пресуда во случај ...

САД разочарани од пресудата за потпалувачите на Амбасадата во Белград

Правдико - 15.11.2017

Американската амбасада во Белград е зачудена што во судскиот процес за палење на амбасадата во 2008 година никој од обвинетите не е осуден на затворска казна. „Тешко е да се сфати дека беа потребни 9 години за да се дојде до ваква пресуда во случај ...