TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќаен данок во крв...

Н.Македонија - 21.04.2017

За десет дена имаше седум жртви, што е повеќе од половина од вкупниот број загинати во првите три месеци од годинава Во последните десет дена имаше најмалку седум жртви во сообраќајни незгоди на патиштата во земјава, што значи дека секој втор ден ...

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

Алфа - 20.04.2017

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни ...

Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници

Пулс24 - 20.04.2017

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од кампањата, МВР ќе прави контроли дали возачите ги почитуваат сообраќајните правила и прописи, односно дали консумирале ...

Сообраќајка во Скопје: Тешко повреден патник во автобус и пешак

Скопје инфо - 20.04.2017

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири полесно се повредени шест лица, а во три е причинета материјална штета.

Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници?

МакМода - 21.04.2017

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од кампањата, МВР ќе прави контроли дали возачите ги почитуваат сообраќајните правила и прописи, односно дали консумирале ...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Курир - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници

Репортер - 21.04.2017

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од кампањата, МВР ќе прави контроли дали возачите ги почитуваат сообраќајните правила и прописи, односно дали консумирале ...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

А1 On - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Телевизија Нова - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Полицијата демне - синоќа повредени шест лица во Скопје

Press24 - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Карамбол на скопските улици: Шест лица повредени во сообраќајки

Сител - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Канал5 - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Шестмина повредени во сообраќајки во Скопје

Здравство24 - 15.06.2017

Шест лица се здобиле со полесни повреди во шест од вкупно 12 сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во шест е причинета материјална штета .

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје...

Н.Македонија - 21.04.2017

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета.

Шест лица се повредени во вчерашните сообраќајки во Скопје

Телеграф - 21.04.2017

На подрачјето на СВР-Скопје вчера се случија девет сообраќајни несреќи Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР-Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Локално - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Скопје инфо - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Лудница во Скопје – „Летале“ низ улиците, шестмина преживеаа ноќен кошмар

Репортер - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Карамбол на скопските улици: Шест лица повредени во сообраќајки!

Exclusive.mk - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки вчера во Скопје

Либертас - 21.04.2017

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во пет е причинета материјална штета. Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки ...

Девет сообраќајки во Скопје, тешко повредени патник во автобус и пешак

Стандард - 21.04.2017

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири полесно се повредени шест лица, а во три е причинета материјална штета.