TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали LG ќе претстави паметен телефон – дрон?

ЗаЗабава - 14.11.2017

Живееме во време кога технологијата се развива со огромна брзина, па после најразлични паметни уреди и геџети, нема да биде чудно ако се појави и телефон – ...

LG ќе претстави мобилен телефон кој има нешто што никој досега не го имал

Додај Гас - 14.11.2017

Прв на пазарот, LG излегува со својот модел U+ кој всушност е мобилен телефон – дрон. Новата технологија ќе ви овозможи да снимате фотографии од воздух, видео повици без да го држите мобилниот телефон и гледање филмови од совршен агол.

LG го произведе првиот телефон-дрон во светот

КадеВечер - 13.11.2017

Новата иновација на LG со кој настапува на пазарот е првиот телефон-дрон во светот. Новиот U+ е две во едно – и мобилен телефон и дрон. Со новата технологија ќе овозможи да се фотографира од воздух, да правите видеоповици без да го држите телефонот ...

Прв на пазарот: LG ќе претстави паметен телефон - дрон?

Точка - 13.11.2017

Живееме во време кога технологијата се развива со огромна брзина, па после најразлични паметни уреди и геџети, нема да биде чудно ако се појави и телефон - дрон. Како што пренесува "Phone World", компанијата "LG" се подготвува за лансирање на ...

Дали LG наскоро ќе претстави нов модел на телефон?

Среќа.mk - 15.11.2017

Tехнологијата секојдневно се развива со огромна брзина. Денес постојат многу паметни телефони и други уреди. Затоа нема да биде чудно доколку наскоро се појави и телефон – дрон. Како што пренесува “Phone World”, компанијата “LG” се подготвува за ...