TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Миле Китиќ се пофали со новиот автомобил вреден 100.000 евра

Репортер - 09.11.2017

Папараците го фотографираа фолкерот Миле Китиќ по заминувањето од емисијата „Амиџи шоу“ во неговиот нов автомобил. Миле Китиќ ретко се појавува во јавност, а уште помалку јавно се фали со тоа што купил за себе или за членовите на своето семејство, ...

Не се откажува од пороците: Миле Китиќ ја отвори душата и проговори за состојбата на Синан Сакиќ

Курир - 09.11.2017

По оваа интервенција бројни колеги ја покажаа загриженоста кон пејачот, а еден од нив е и Миле Китиќ кој откри како навистина се чувствува пејачот. -Ова се сериозни години кога човек треба да се контролира.

Тешко него кога ќе го слушне неговата сопруга - Миле Китиќ откри тајна

Сител - 08.11.2017

Миле Китиќ откри којa за него е најубава дама на естрадата. - Да не ме сфатите погрешно, мене ми се допаѓа како Катерина Грујиќ изгледа. Да не се сфати погрешно, јас имам години, но ми се допаѓа таа девојка како изгледа, какви црти на лицето има, ...

Црно му се пишува кога ќе слушне сопругата - Миле Китиќ откри тајна

Press24 - 08.11.2017

Миле Китиќ откри којa за него е најубава дама на естрадата. - Да не ме сфатите погрешно, мене ми се допаѓа како Катерина Грујиќ изгледа. Да не се сфати погрешно, јас имам години, но ми се допаѓа таа девојка како изгледа, какви црти на лицето има, ...