TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тајната на Porsche 911 Type 965 (видео)

Авто Магазин - 12.08.2017

Porsche 911 и V8 мотор се два термина толку спротивставени што не би можеле да коегзистираат заедно. Но, верувале или не, имало момент во историјата на 911 кога некој во Porsche мислел дека и тоа е можно.

2018 Porsche Macan забележан на тестирање

Идивиди - 12.08.2017

Porsche се подготвува за офанзива на SUV пазарот со новиот Cayenne модел кој треба да се појави на крајот на годинава, додека шпионски фотографии откриле постоење и на негова купе верзија.