TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Ајшеѓул покажа како изгледа без грам шминка

Press24 - 09.11.2017

Убавата Ајшеѓул од серијата „Мојот син" на Сител, покажа како изгледа без шминка, со фотографијата која ја објави на ...

(Фото) Како изгледала Ајшеѓул во младоста

Репортер - 09.11.2017

Актерката Бурчин Терзиоглу, која ја глуми Ајшеѓул во серијата „Мојот син“, пред неколку години направила пластична операција на носот и го сменила својот изглед. Кога турските медиуми објавија фотографија од Брчин во младоста, многумина коментираа ...

Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син" пред операциите

Сител - 08.11.2017

Убавата Ајшеѓул или актерката Бурчин Терзиоглу во младоста. Вака изгледала ѕвездата на Мојот син пред операцијата на ...

Погледнете како изгледа Ајшеѓул без грам шминка

Пулс24 - 10.11.2017

Ќе се согласите дека е подеднакво убава и со шмика и без шминка. Убавата Ајшеѓул од серијата „Мојот син" на Сител, покажа како изгледа без шминка, со фотографијата која ја објави на ...

Велат дека е најубавата турска актерка: Но погледнете како изгледала Ајшеѓул од „Мојот син` пред операциите

БркајРабота - 09.11.2017

Актерката Бурчин Терзиоглу, која ја глуми Ајшеѓул во серијата „Мојот син“, пред неколку години направила пластична операција на носот и го сменила својот изглед. Кога турските медиуми објавија фотографија од Брчин во младоста, многумина коментираа ...

Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син" пред операциите

Press24 - 09.11.2017

Убавата Ајшеѓул или актерката Бурчин Терзиоглу во младоста. Вака изгледала ѕвездата на Мојот син пред операцијата на ...

НЕМА ДА ВЕРУВАТЕ ДЕКА Е ТАА-Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син" пред операцијата на носот (ФОТО)

Exclusive.mk - 09.11.2017

Убавата Ајшеѓул или актерката Бурчин Терзиоглу во младоста. Вака изгледала ѕвездата на Мојот син пред операцијата на носот. А вака изгледа ...

ФОТО: Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син” пред операциите

Курир - 09.11.2017

Вака изгледала ѕвездата на „Мојот син“ пред операцијата на носот, ...

Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син" пред операциите

Вечер - 09.11.2017

Убавата Ајшеѓул или актерката Бурчин Терзиоглу во младоста. Вака изгледала ѕвездата на Мојот син пред операцијата на ...

Вака изгледала Ајшеѓул од „Мојот син” пред операциите (Фото)

Република - 09.11.2017

Убавата Ајшеѓул или актерката Бурчин Терзиоглу во младоста. Вака изгледала ѕвездата на Мојот син пред операцијата на ...