TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Палетите на осум македонски уметници на изложба во МКЦ

А1 On - 07.12.2017

Во галеријата на Младинскиот културен центар вечер од 20 часот ќе биде отворена изложба „Палетите на македонските уметници“ – проект на проф. Д-р Кирил Пенушлиски. Првпат на едно место ќе бидат изложени палетите на осум македонски уметници, меѓу кои ...

Во Галеријата на МКЦ ќе бидат изложени палети на Личеноски, Мартиноски, Пенушлиски, Корубин...

МКД - 06.12.2017

Изложбата „Палетите на македонските уметници“ е проект на проф. д-р Кирил Пенушлиски остварен во соработка со Младинскиот културен центар во Скопје и поддржан од страна на Министерството за култура на Република Македонија.

Палетите на осум македонски уметници на изложба во МКЦ

Сител - 07.12.2017

Во галеријата на Младинскиот културен центар вечер од 20 часот ќе биде отворена изложба „Палетите на македонските уметници“ - проект на проф. Д-р Кирил Пенушлиски. Првпат на едно место ќе бидат изложени палетите на осум македонски уметници, меѓу кои ...

Изложба на Палетите на македонските уметници

КадеВечер - 07.12.2017

Изложбата „Палетите на македонските уметници“ е проект на Проф. Д-р. Кирил Пенушлиски остварен во соработка со Младинскиот културен центар во Скопје и подржан од страна на Министерството за култура на Република Македонија.

Изложба во МКЦ на палети од Личеноски, Мартиноски, Пенушлиски, Корубин...

Cooltura - 07.12.2017

Изложбата „ Палетите на македонските уметници “ е проект на проф. д-р Кирил Пенушлиски остварен во соработка со МКЦ Скопје и поддржан од страна на Министерството за култура. Изложбата ќе биде отворена вечерва (четврток) 7 декември, во 20 часот, во ...