TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

+инфо - 14.11.2017

Освежувањето на фасадите ќе значи и користење на нови градежни материјали кои се со високи еколошки стандарди. Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во ...

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

Фактор - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.

Еден делегат може да поддржи само една кандидатура за претседател на ВМРО-ДПМНЕ

еМагазин - 11.12.2017

Врз основа на Статутот на ВМРО-ДПМНЕ, Централниот комитет на партијата синоќа усвои заклучок согласно кој кандидат за претседател на партијата може да предложат најмалку 30 делегати на Конгресот, информираат од партијата.

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

Локално - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.