TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жена феномен: Има 37 години и има родено 38 деца

Newsroom - 10.11.2017

Мерием Набатанзи Бабирје има 37 години, живее во Уганда и има родено 38 здрави деца од ист маж. Меријем до сега 6 пати има родено близнаци, четири пати тројки, три пати четворки и само два пати родила по едно бебе.

ЖЕНА ФЕНОМЕН: Има 37 години, а родила 38 деца (видео)

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Нејзините соседи поради тоа и го доделиле прекарот Налонго Музала Бана, што во слободен превод значи „мајка на близнаци која раѓа четворки“. Маријам досега шест пати родила близнаци, четири пати тројки, три пати четворки и само два пати ...

Жена, мајка, кралица: Има 37 години,а родила 38 деца

Сител - 09.11.2017

Мариам од селото Кабимири во Уганда, е невидено плодна. Таа за своите 37 години родила дури 38 здрави деца, а сите се зачнати со ист маж. Нејзините мештани поради тоа и го доделија прекарот „Налонго Музаала Бана“ кој во слободен превод значи „Мајка ...

Најплодната жена на светот: Родила 38 деца, а има 39 години

Press24 - 08.11.2017

Мерием Набатанзи од Уганда има 39 години и е невидено плодна. Имено, Меирем родила дур 38 здрави деца, а сите се зачнати со ист маж. Таа поради ова добила надимак Налонго Музала Бана, која во слободен превод значи „мајка на близнаци која раѓа ...

Жена, мајка, кралица: Има 37 години,а родила 38 деца

Вечер - 09.11.2017

Мариам од селото Кабимири во Уганда, е невидено плодна. Таа за своите 37 години родила дури 38 здрави деца, а сите се зачнати со ист маж. Нејзините мештани поради тоа и го доделија прекарот „Налонго Музаала Бана" кој во слободен превод значи „Мајка ...

Жена, мајка, кралица: Има 37 години,а родила 38 деца

Exclusive.mk - 10.11.2017

Мариам од селото Кабимири во Уганда, е невидено плодна. Таа за своите 37 години родила дури 38 здрави деца, а сите се зачнати со ист маж. Нејзините мештани поради тоа и го доделија прекарот „Налонго Музаала Бана“ кој во слободен превод значи „Мајка ...