TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рада Манојловиќ проговори за врската со Милан Станковиќ

Репортер - 06.10.2017

Пејачката Рада Манојловиќ пред неколку години беше во врска со пејачот Милан Станковиќ, но уште во тоа време се појавија бројни коментари дека сето тоа е само лага за пред јавноста. Неодамна пејачката имаше интервју за „Прес претрес“ и на прашањето ...

По многу години Рада проговори за тоа дали врската со Милан Станковиќ беше лага!

Вистина.мк - 06.10.2017

Пејачката Рада Манојловиќ како млада и неискусна пејачка започна врска со пејачот Милан Станковиќ, која од самиот почеток предизвика многу коментари. Рада наводно уживала со многу политичари, а врската со Милан Станковиќ била само параван пред ...

Рада проговори за тоа дали врската со Милан Станковиќ беше лага

Сител - 06.10.2017

Пејачката Радмила Манојловиќ првпат во јавноста проговорила за наводната естрадна тајна врска со Милан Станковиќ. Пејачката како млада и неискусна пејачка започна врска со пејачот Милан Станковиќ, која од самиот почеток предизвика многу коментари.

„Не можам повеќе“ - Рада ја откри вистината за врската со Милан Станковиќ

Press24 - 06.10.2017

Пејачката Радмила Манојловиќ првпат во јавноста проговорила за наводната естрадна тајна врска со Милан Станковиќ. Пејачката како млада и неискусна пејачка започна врска со пејачот Милан Станковиќ, која од самиот почеток предизвика многу коментари.

Рада конечно призна: Врската со Милан беше лага!

Exclusive.mk - 07.10.2017

Пејачката Радмила Манојловиќ првпат во јавноста проговорила за наводната естрадна тајна врска со Милан Станковиќ. Пејачката како млада и неискусна пејачка започна врска со пејачот Милан Станковиќ, која од самиот почеток предизвика многу коментари.