TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈСП набавува дизел за две години пред да се зголеми акцизата

Слободен Печат - 13.11.2017

Во огласот е наведено дека критериум за избор на понудувач е најниска поединечна цена. Јавното сообраќајно претпријатие Скопје објави оглас за прибирање понуди за снабдувач со дизел-гориво во наредните две години.

ЈСП набавува дизел за две години пред да се зголеми акцизата

+инфо - 13.11.2017

Во јавниот превоз ќе се прават нови математики за цените Јавното сообраќајно претпријатие Скопје објави оглас за прибирање понуди за снабдувач со дизел-гориво во наредните две години. Според огласот, што е објавен на Бирото за јавни набавки, ...

ЈСП набавува дизел за две години пред да се зголеми акцизата

Скопје24 - 13.11.2017

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје објави оглас за прибирање понуди за снабдувач со дизел-гориво во наредните две години. Според огласот, што е објавен на Бирото за јавни набавки, проценетата вредност на набавката е 800 милиони денари, односно ...