TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трансформации на познатите: Од обична до холивудска насмевка (фото)

Црнобело - 10.11.2017

Секогаш во беспрекорно издание гламурозни на црвениот тепих, холивудските ѕвезди нè оставаат без здив при секое појавување. Сепак не било сè така совршено како што изгледа денес. На почетокот од нивната кариера нивниот изглед бил сосема поинаков, ...

Трансформации на познатите: Од обична до холивудска насмевка (фото)

Орбис - 10.11.2017

Секогаш во беспрекорно издание гламурозни на црвениот тепих, холивудските ѕвезди нè оставаат без здив при секое појавување. Сепак не било сè така совршено како што изгледа денес. На почетокот од нивната кариера нивниот изглед бил сосема поинаков, ...