TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мистерија: Кој ја предаде Ана Франк?

+инфо - 06.10.2017

Пензионираниот агент на ФБИ започна истрaга за да утврди кој му го открил на Гестапо засолништето во кое се криела Ана Франк Винс Панкок, заедно со својот тим што го сочинуваат 19 форензичари, користи истражувачки техники, кои се развиле во ...

Повторно се отвора случајот за Ана Франк

Кајгана - 05.10.2017

И покрај децении истрага, се уште постојат прашања поврзани со случајот Ана Франк на кои нема одговор. Како е пронајдено местото каде Ана Франк се криела за време на Холокаустот и понатаму е мистерија, иако нејзиниот татко Ото, единствениот ...