TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што повеќе ги загрижува Шпанците – невработеноста или обидот за независност на Каталонија?

Макфакс - 09.11.2017

Што најмногу ги загрижува Шпанците? Одговорот на ова прашање го даваат резултатите од анкета на шпанскиот владин центар за социолошки студии. Согласно анкетата, спроведена помеѓу 2 и 11 октомври, невработеноста останува најголема грижа за Шпанците, ...

Што повеќе ги загрижува Шпанците – невработеноста или обидот за независност на Каталонија?

Вечер - 09.11.2017

Што најмногу ги загрижува Шпанците? Одговорот на ова прашање го даваат резултатите од анкета на шпанскиот владин центар за социолошки студии. Согласно со анкетата, спроведена помеѓу 2 и 11 октомври, невработеноста останува најголема грижа за ...

Што повеќе ги загрижува Шпанците – невработеноста или обидот за независност на Каталонија?

Точка - 09.11.2017

Што најмногу ги загрижува Шпанците? Одговорот на ова прашање го даваат резултатите од анкета на шпанскиот владин центар за социолошки студии. Согласно со анкетата, спроведена помеѓу 2 и 11 октомври, невработеноста останува најголема грижа за ...