TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граѓаните денес, за разлика од времето кога СДСМ беше на власт, имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари

Пулс24 - 11.01.2017

Граѓаните денес, за разлика од времето кога СДСМ беше на власт, имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари. Буџетот се носи во максимално транспарентна постапка, а на веб страната на Министерството за финансии ги има сите можни статистики ...

Граѓаните ќе контролираат за што се трошат нивните пари!

Слободен Печат - 11.01.2017

Граѓаните ќе имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари, што преку даноците и другите давачки се слеваат во Буџетот! За ова граѓаните гласаа и така мора да работи и ќе работи новата Влада.

СДСМ: Граѓаните ќе контролираат за што се трошат нивните пари!

А1 On - 11.01.2017

„Граѓаните ќе имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари, што преку даноците и другите давачки се слеваат во Буџетот! За ова граѓаните гласаа и така мора да работи и ќе работи новата Влада.

СДСМ: Зошто Миноски ги задолжи граѓаните за нови 30 милиони евра?

+инфо - 11.01.2017

СДСМ ветува транспарентно работење во однос на финансиите. Граѓаните ќе имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари, што преку даноците и другите давачки се слеваат во Буџетот! За ова граѓаните гласаа и така мора да работи и ќе работи новата ...

СДСМ: Граѓаните ќе контролираат за што се трошат нивните пари!

Стандард - 11.01.2017

„Граѓаните ќе имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари, што преку даноците и другите давачки се слеваат во Буџетот! За ова граѓаните гласаа и така мора да работи и ќе работи новата Влада.

СДСМ: Граѓаните ќе контролираат за што се трошат нивните пари!

Канал5 - 11.01.2017

Граѓаните ќе имаат целосна контрола во трошењето на нивните пари, што преку даноците и другите давачки се слеваат во буџетот. За ова граѓаните гласаа и така мора да работи и ќе работи новата влада.